Obsah

Změny na jídelním lístku jsou vyhrazeny.

vedoucí ŠJ:                       Abesková Dagmar  

vedoucí kuchařka:             Pacalová Jitka

Voda jako nesladký nápoj je podávána každý den.

Jídelníček

pondělí 18.1.

dopolední svačina:
Rohlík, míchaná vejce (alergeny č. 1, 3, 7)
polévka:
Rajská s kapáním (alergeny č. 1, 3, 7, 9)
hlavní jídlo:
Rybí filé pečené na másle, šťouchané brambory, kompot (alergeny č. 4, 7)
nápoj:
  1. Ovocný čaj
  2. Čaj

úterý 19.1.

dopolední svačina:
Moravský závin (alergeny č. 1, 7)
polévka:
Krupicová s vejcem (alergeny č. 1, 3, 7, 9)
hlavní jídlo:
Husarská roláda, rýže, zakysanka s ovocem (alergeny č. 1, 7)
nápoj:
  1. Džus
  2. Kakao (alergeny č. 7)

středa 20.1.

dopolední svačina:
Rohlík, rama, paštika, (alergeny č. 1, 7)
polévka:
Hovězí s nudlemi (alergeny č. 1, 3, 7, 9)
hlavní jídlo:
Koprová omáčka, vařené vejce, houskový knedlík (alergeny č. 1, 3, 7)
nápoj:
  1. Ovocný nápoj
  2. Nápoj

čtvrtek 21.1.

dopolední svačina:
Chléb, sýrová pomazánka (alergeny č. 1, 7)
polévka:
Hráškový krém (alergeny č. 1, 3, 7, 9)
hlavní jídlo:
Zapečené těstoviny s uzeným masem, zelný salát (alergeny č. 3, 7)
nápoj:
Čaj

pátek 22.1.

dopolední svačina:
Toustový chléb, máslo, džem (alergeny č. 1, 7)
polévka:
Z červené čočky (alergeny č. 1, 3, 7, 9)
hlavní jídlo:
Znojemská hovězí pečeně, bulgur (alergeny č. 1, 10)
nápoj:
  1. Ovocný nápoj
  2. Bílá káva

Tabulka s alergeny

1 obilniny obsahující lepek 8 skořápkové plody (ořechy)
2 korýši 9 celer
3 vejce 10 hořčice
4 ryby 11 sezamová semena
5 podzemnice olejná (arašídy) 12 oxid siřičitý a siřičitany
6 sója, sójové boby 13 vlčí bob (lupina)
7 mléko 14 měkkýši

příští týden >>